Chestorul Ştefan Alexa a ieşit la pensie. Schimbări la conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iaşi

0
294
FOTO: ijpfiasi.ro
Chestorul Ştefan Alexa
Incepând cu data de 01 aprilie a.c., prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, la propunerea inspectorului general al Poliției de Frontieră Române, în condițiile legii, la conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iaşi a fost împuternicit să asigure continuitatea exercitării actului managerial, pe o perioadă de şase luni, comisar șef de poliție Pandelea Gheorghe, carea îndeplinit funcția de șef Serviciu Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei.

 

„Măsura a fost dispusă având în vedere vacantarea postului ca urmare a încetării raporturilor de serviciu la cerere, cu drept la pensie, a șefului  de inspectorat  – domnul chestor de poliţie  Ştefan Alexa. Pe această cale, conducerea actuală a Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iaşi, precum și toți cei care au avut onoarea și plăcerea să îl cunoască  și  să lucreze alături de domnul chestor de poliţie  Ştefan Alexa, doresc să îi mulțumească pentru aportul adus în structurile Poliției de Frontieră, să îl felicite pentru cariera deosebită și îi doresc în continuare pensie ușoară, multă sănătate, bucurii și împliniri alături de familie!” a declarat purtătorul de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi, Comisar de poliţie LAZĂR DENIS MIHAELA.

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments