Şi-a băgat un cartof uriaş în anus şi era cât pe ce să moară. A fost nevoie de intervenţia medicilor

0
328

Un bărbat din Costa Rica a ajuns în stare gravă la spital după ce a încercat să folosească o legumă pe post de jucărie sexuală.

 

Pacientul s-a gândit să folosească în loc de vibrator o cassava – o legumă rădăcinoasă din familia cartofului. Leguma nu este însă doar tare și noduroasă, ci și foarte mare, drept urmare acesta a sculptat-o puțin și i-a dat forma unui penis. La final, omul a învelit-o în două prezervative și și-a introdus în anus leguma care măsura aproximativ 45 de centimetri lungime și aproximativ 5 centimetri grosime.

 

Poate că nici nu ar fi aflat nimeni, însă după ce și-a făcut treaba cu leguma, unul dintre prezervative s-a rupt, iar fără lubrifiere, bărbatul risca să își perforeze intestinele atunci când o scotea din anus.

 

Prin urmare, a trebuit să treacă peste toată rușinea și să sune la ambulanță. Medicii l-au dus direct în sala de operații, iar acolo i-a fost extrasă cassava.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentClipe de groază la Piteşti. O conductă de termoficare a căzut peste maşina unei femei
Articolul următorSpitalul perverşilor. Surpriza pe care a avut-o o femeie însărcinată când a mers la un control de rutină (VIDEO)
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments