Simona Halep, în cădere liberă în clasamentul WTA după eșecul de la Stuttgart

0
88

Românca Simona Halep va fi, de luni, pe locul 7 WTA, fiind depășită de Petra Kvitova. Simona Halep va rămâne după turneul de la Stuttgart cu 3.660 de puncte, pierzând peste 2.000 de puncte de la începutul anului.

 Laura Siegemund, locul 71 WTA, care a învins-o în turul II al turneului de la Stuttgart pe Simona Halep, a câștigat și vineri în sferturile de finală în fața italiencei Roberta Vinci, scor 6-1, 6-4. Astfel, Vinci nu o va putea depăși pe Simona Halep în clasamentul WTA. Condiția principală pentru ca italianca să fi trecut peste româncă era ca Vinci să ajungă în semifinale. Totuși, în urma înfrângerii Simonei cu Laura Siegemund, scor 1-6, 2-6, Halep va fi de luni pe locul 7 WTA, fiind depășită de Petra Kvitova, scrie România Liberă.

 

La turneul din Germania, unde atât Halep, cât și Monica Niculescu au fost eliminate din primul tur s-a stabilit prima semifinala: Angelique Kerber și Petra Kvitova se vor lupta pentru un loc în ultimul act al turneului. Meciul direct dintre jucătoarele clasate pe locurile 3, respectiv 7 se dispută sâmbătă, de la ora 14:30. Reprezentantă a gazdelor și clasată pe locul 3 WTA, Kerber şi-a asigurat calificarea după o victorie în două seturi în faţa Carlei Suarez Navarro: 6-2, 6-4 s-a încheiat partida după o oră şi 14 minute.

 

Campioana en titre la Stuttgart, Kerber a reuşit a 4-a victorie în faţa Carlei Suarez Navarro şi promite să ajungă din nou până în finală. Petra Kvitova nu va fi, însă, o adversară uşoară. După ce a eliminat-o pe Monica Niculescu în optimile de finală, cehoaica a trecut în 3 seturi şi de Garbine Muguruza: 6-1, 3-6, 6-0.

 

 

(Sursa: romanialibera.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments