Singurătate. Vasluian găsit mort în casă după şase luni de la deces

0
86

Descoperire şocantă într-un sat din judeţul Vaslui. Un bărbat a fost găsit mort în casă, în stare de putrefacţie, abia după şase luni de când decedase. Oamenii nu-l mai văzuseră din toamna anului trecut, dar au crezut că este plecat din localitate.

 

Octav Bălan, un bărbat în vârstă de 56 de ani din localitatea vasluiană Armăsoaia, a fost găsit, zilele trecute, de un vecin, deranjat de mirosul care venea dinspre gospodăria alăturată, potrivit ziarului Vremea Nouă.

 

Victima se afla în pat, sub plapumă, într-o stare avansată de putrefacție, în timp ce ușa de la intrare avea lacătul pe ea. Oamenii legii, alertați de săteanul care a făcut descoperirea macabră, au ajuns la concluzia că Octav Bălan a venit acasă după ce a băut bine, nu a putut deschide ușa și a intrat pe un geam, pe care l-au găsit deschis. Omul s-a culcat, însă nu s-a mai trezit. Urmează ca medicii legiști să stabilească, cu exactitate, cauza decesului.

 

”L-am găsit mort, pe pat, într-o cameră fără sobă și am anunțat Poliția. Cine știe ce s-a întâmplat? Cu ușa încuiată și cu mortul în casă. A adormit apoi si nu s-a mai trezit…”, povesteste Ion Lăzurcă, vecinul decedatului.

 

Omul a explicat că nimeni din sat nu s-a alarmat atunci când au văzut că lipsește. Credeau că este plecat de acasă, pentru că ușa a fost încuiată cu lacătul.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAgresor sexual extrem de periculos, violat de trei colegi de celulă în Penitenciarul Botoşani
Articolul următorFost director general al CNADNR, declarat incompatibil de către ANI
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments