Tânără de 18 ani, SPULBERATĂ de trenul Iași – Chișinău. Victima, internată în stare gravă

0
150

FOTO: libertv.md

Trenul „Unirea” pe ruta Iași (Socola) – Chișinău a lovit o tânără de 18 ani. Incidentul a avut loc aseară, în Chișinău, Republica Moldova, la întoarcerea trenului de la Iași. Fata a fost transportată de urgență la spital, aflându-se în stare gravă. Deocamdată nu se cunoaște din ce cauză fata se afla pe linia de cale ferată.

 

Solicitat de Realitatea.md, șeful Serviciului de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Adrian Jovmir, a menționat că incidentul s-a produs aseară la ora 21:07. Locomotiva a a fost oprită imediat, iar victima a fost transportată la spital în stare gravă cu comă cerebrală și fractură a bazei craniului.

 

„Poliția a inițiat o anchetă pe marginea acestui caz. Urmează să aflăm circumstanțele acestui incident, care a fost motivul fetei să se afle pe linia de cale ferată”, a mai spus Jovmir. Poliția investighează cazul și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, mai arată sursa citată.

 

 Trenul „Unirea” pe ruta Chișinău – Iași (Socola) – Chișinău (nr. 821-822), circulă în zilele de luni, vineri, sâmbătă și duminică. Acesta pornește din capitala Republicii Moldova la 06:43, ajungând la Socola la 10:56, și din Socola la 17:08, ajungând la Chișinău la 21:13.

 

 

(Sursa: realitatea.md)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments