Un avion militar a aterizat de urgență pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța

0
260

O aeronavă a aterizat forţat pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa. Cum în navă erau 39 de persoane, la nivelul judeţului Constanţa s-a activat Planul Roşu de Intervenţie, transmite Adevărul.

 

O aeronavă cu 39 pasageri la bord a aterizat forţat pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa. La nivelul judeţului Constanţa s-a activat Planul Roşu de Intervenţie, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa. Toate structurile de intervenţie au acţionat cu mijloacele şi forţele din dotare. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, spune Anca Chiriţă de la ISU Constanţa.

 

Aeronava militară C-17, care aparţine Forţelor Aeriene Americane, venea din Irak cu 39 de persoane la bord şi se îndrepta către baza militară Rammstein din Germania.

 

Pilotul a cerut să aterizeze de urgenţă din cauza fumului gros răspândit brusc în cabină. A fost direcţionat către Constanţa, deoarece Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu era cel mai apropiat în momentul trimiterii mesajului de urgenţă. 

 

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentImagini şocante. Elevă de 12 ani trântită la pământ de un poliţist (VIDEO)
Articolul următorPRO AGRO solicită băncilor să fie partenerii fermierilor și la bine și la rău
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments