VIDEO. Chelneriță și barman, bătuți de doi clienți beți într-un bar din Botoșani

0
92

Doi fraţi de 21 şi 33 de ani au făcut un scandal de zile mari într-un bar din Botoşani. După ce au fost daţi afară din local, cei doi s-au întors înarmaţi cu săbii şi au început să lovească tot ce le-a stat în cale. O femeie şi un bărbat au fost răniţi.

 

Potrivit România TV, cei doi fraţi au început să facă scandal în bar după ce s-au îmbătat, iar angajaţii i-au dat afară din local.

 

După câteva zeci de minute, aceştia s-au întors înarmaţi cu sabie şi o bâtă şi au început să lovească tot ce au întâlnit în cale, apoi au plecat.

 

Sursa VIDEO: BotosaniNews

Un barman şi o ospătăriţă au fost răniţi. „Au venit si s-au legat de clienţi. Am venit la masa sa vad care e treaba. Clienţii au spus că nu-i cunosc. Erau beti, erau drogaţi, nu stiu ce era cu ei. Ala a zis ca am vorbit urat, s-a ridicat la mine. S-a ridicat şi soţul meu şi băiatul de 10 ani şi clienţii când au văzut că sunt la pământ”, a povestit chelneriţa.

 

Angajaţii barului au sunat la Poliţie, iar cei doi indivizi au fost reţinuţi.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCiocniri violente între poliție și protestatari, duminică, la Chișinău. 14 polițiști au fost internați (VIDEO)
Articolul următorViața revine la normal în Bruxelles, la o lună de la masacrul teroriștilor
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments