VIDEO. Mihai Chirica nu-l mai vrea în Primărie pe fostul şofer al lui Nichita

0
136

Încă un apropiat al fostului primar riscă să-şi piardă funcţia din Primărie. Este vorba despre Eugen Chişcă, cel care s-a implicat activ în acţiunile de supraveghere a fostei amante a lui Gheorghe Nichita. Eugen Chişcă a primit, în acest dosar, o condamnare cu suspendare şi a fost obligat să efectueze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

 

Primarul interimar Mihai Chirica a dat ieri de înţeles că Eugen Chişcă nu va mai ocupa postul de şef al Serviciului Administrativ. Reacţia edilului vine la trei luni de când judecătorii l-au condamnat pe Chişcă la doi ani de închisoare cu suspendare şi l-au obligat să efectueze muncă în folosul comunităţii pentru 60 de zile la o societate din subordinea primăriei.

 

 

 

Chişcă a fost şoferul personal al lui Gheorghe Nichita şi a beneficiat de sprijin din partea fostului edil pentru a accede în funcţii de conducere din administraţia locală.

 

 

Citeşte şi Asta vilă de funcţionar public! Fostul şofer al lui Gheorghe Nichita şi-a ridicat palat din salariul de bugetar

 

 

(Sursa: Iaşi TV Life)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments