VIDEO. Sancțiune RECORD: rugbist suspendat pentru 99 de ani după ce a făcut ASTA

0
74

Pilierul echipei argentiniene Pucara Rugby, Cipriano Martinez, a primit interdicție de a mai juca timp de 99 de ani, după ce și-a lovit un adversar cu piciorul în cap, într-o partidă din campionatul intern, scrie realitatea.net.

 

Sancțiunea a venit chiar din partea propriului club, fiind luată după ce Martinez i-a aplicat o lovitură cu piciorul în figură lui Juan Masi, jucător din linia a doua a echipei San Albano, într-o grămadă spontană, în timpul meciului din weekend-ul trecut dintre cele două formații. Incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi, jucătorul lovit a fost scos urgent de pe teren, însă el se află în afara oricărui pericol.

 

De asemenea, Martinez a primit cartonașul roșu și a fost eliminat, meciul fiind câștigat de San Albano cu 30-28. „Pucara Rugby Club condamnă comportamentul nesportiv al jucătorului său și își cere scuze atât față de sportivul care a fost lovit, față de clubul acestuia și față de rugby, în general”, se arată într-un comunicat al celor de la Pucara.

 

 

(Sursa: realitatea.net)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFamilia Bodnariu: unul dintre copii se întoarce acasă!
Articolul următorA apărut cheia care nu te lasă să te urci băut la volan
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments