VIDEO. Spectatorii au rămas ŞOCAŢI: luptător francez de MMA strigând "Allahu akbar" după victoria din ring

0
213

Luptătorul francez de MMA Magomed Guekhaiev a șocat recent spectatorii prezenți la Fight Night, un eveniment sportiv organizat la Casino de Montreux din Elveția, când a strigat în ring „Allahu akbar”, informează 7sur7.be.

 

Nouă confruntări au fost programate în cadrul competiției. La capătul celei de-a patra lupte, Magomed Guekhaiev a luat microfonul și a strigat „Allahu akbar”. Câteva minute mai târziu, publicul a reacționat, începând să-l huiduie pe luptător.

 

 

De asemenea, după ce i-a mulțumit antrenorului său, Guekhaiev a dedicat victoria din ring fraților săi din Toulouse și din lume, lui Mohamed și Salah, după cum a declarat, pentru L’Essentiel, o persaonă prezentă la eveniment. Aceasta a precizat totodată că, în mod clar, luptătorul a făcut referire la teroriștii Mohamed Merah și Salah Abdeslam.

 

După controversele stârnite de reacția sportivului, o replică a venit și din partea organizatorului evenimentului.

 

”În contextul actual, nu a fost una dintre cele mai bune idei. (…) Dacă un luptător care are svastica tatuată confundă  ”Salam aleykoum” (Pacea fie cu voi – n.r.) cu prenumele a doi teroriști, nu putem face nimic”, a declarat Jean-François Collet.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentProiecţie asupra viitorului oraşului, la Aeroportul Iaşi
Articolul următorNu te-ai fi așteptat la asta! La ce folosesc capsele de la buzunarele blugilor?
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments