Vlad Alexandrescu nu mai vrea să demisioneze de la Ministerul Culturii

0
105

Într-un interviu pentru republica.ro, ministrul demisionar al Culturii, Vlad Alexandrescu, a adeclarat că nu demisionează „dacă nu se găsește o soluție prin care să putem avea certitudinea unei continuități în reforma pe care am început-o”, potrivit evz.ro.

„Părerea mea este că dacă nu se găsește o soluție prin care să putem avea certitudinea unei continuități în reforma pe care am început-o și pe care am condus-o până acum, eu nu plec. Nu plec”, a spus Alexandrescu.

 

El a afirmat că a propus-o în locul său pe Corina Şuteu şi, dacă aceasta nu este acceptată, nu va demisiona. „Eu am avansat o soluție primului ministru, un nume. Cred că el a fost agreat, dar nu am deocamdată o garanție. Știu că există acolo reacții ale unor forțe furibunde și nu sunt sigur în momentul de față ce va prevala”, a explicat Vlad Alexandrescu.

 

Potrivit site-ului republica.ro, „o parte a guvernului” respinge numirea lui Şuteu.

„Da, eu consider că mi-am petrecut aproape șase luni din viață și am lucrat zi și noapte cu o echipă foarte bună, de care sunt foarte mândru, pentru începutul acestei reforme. Măsurile au declanșat niște reacții în sistem și asta e inevitabil. În momentul în care vrei să schimbi ceva ai împotriva ta mulțimea nesfârșită a celor care nu vor să se schimbe nimic și nu sunt dispus să arunc pe apa Sâmbetei lucrurile pe care le-am făcut”, a mai spus ministrul demisionar, întrebat dacă rămâne la minister, în cazul în care Şuteu nu este numită.

 

 

(Sursa: evz.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentReginele Internetului: TOP 5 pisici faimoase și defectele lor genetice
Articolul următorBANCUL ZILEI: Două blonde discută despre sex
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments