13 secrete despre femei pe care bărbaţii nu le ştiu

0
175

Nu de puţine ori am auzit că despre femei că sunt un mister imposibil de dezlegat pentru bărbaţi. Însă pe atunci nu există internetul cu resurse aproape inepuizabile, care ne pune la dispoziţie informaţii diverse şi complete, inclusiv despre femei.

Şi cum multe dintre aceste lucruri secrete până acum despre femei sunt dezvăluite chiar de către urmaşele Evei bărbaţii trebuie să le citească şi să le analizeze cu toată seriozitatea. Iată 13 secrete despre femei pe care fiecare bărbat ar trebui să le ştie:

Despre femei # 1: Femeilor nu le plac exploziile
Indiferent că este vorba despre artă sau viaţa, femeile nu iubesc deloc exploziile. Aşadar, domnilor, păstraţi-vă mereu calmul pentru a impresiona soţia.

Despre femei # 2: Femeile sunt mai puţin amuzante decât bărbaţii
Inclusiv femeile sunt de acord cu această afirmaţie. Femeile se consideră mai deştepte, mai viclene însă, după părerea lor, amuzamentul presupune o anumită „calitate” pe care o au şi clovnii şi pe care graţia lor naturală n-o permite.

Despre femei #3: Aerul masculin nu le prinde pe femei
Când încearcă să împrumute aerul masculin, femeile n-or să arate niciodată bine în pantalonii de armată, chiar şi dacă şi-ar pune barbă.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments