Accident teribil în apropiere de Huși. Un TIR cu 30 de tone de motorină s-a răsturnat pe DE 581

0
121

Teribil accident de circulaţie noaptea trecută, pe DE 581, în judeţul Vaslui. Un tir încărcat cu 30 de tone de motorină s-a răsturnat într-o curbă, iar şoferul, rămas captiv sub cabină, nu a putut fi salvat.

 

Intervenţia autoritatilor a durat toata noaptea, în zona existând și pericol de explozie după ce întreaga cantitate de motorină s-a scurs pe șosea.

 

Traficul a fost dirijat pe o rută ocolitoare pentru autoturisme, însă tirurile care se îndreptau spre vama Albița, dar și cele care circulau din sens opus, au fost trase pe dreapta până în zori.

 

A fost noapte albă în județul Vaslui, la 10 km de municipiul Huși, acolo unde, într-o curbă periculoasă, șoferul unui tir care transporta 30 tone de motorina in Republica Moldova a pierdut controlul asupra directiei si s-a rasturnat pe contrasens, intr-o rigola betonata. Numai o minune a facut ca din sens opus sa nu vina in acel moment alta masina, in conditiile in care drumul dintre Crasna si Albita este unul intens circulat. Seful ISU Vaslui, colonel Neculai Olaru, a declarat ca intreaga cantitate de motorina s-a scurs pe sosea si pe camp, iar pompierii au intervenit cu opt autospeciale inainte sa se intample o nenorocire.

 

Șoferul, un bărbat de 37 de ani din Republica Moldova, a fost prins ca intr-o menghine in cabina rasturnata. După aproape 90 de minute a fost scos dintre fiare, insa nu mai era in viata. Medicii de la SMURD au constatat decesul, iar cadavrula fost transportat la Vaslui pentru necropsie. Cu utilaje speciale si cu ajutorul drumarilor, pompierii au pus TIR-ul pe carosabil și au curățat șoseaua, care se transformase într-un patinoar periculos.

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments