UPDATE. Accident teribil la ieșirea din Iași. Șoferița care a provocat tragedia a murit la spital (VIDEO)

0
249

Foto: Facebook/Radar Iasi Oficial

UPDATE
În urma coliziunii, patru persoane au fost încarcerate, iar două au scăpat fără răni, refuzând internarea. Cel mai grav rănită a fost șoferița care a provocat accidentul. Ea a murit pe masa de operație, la puțin timp după ce a fost transportată la spital.

 

Din primele cercetari rezultă faptul că șoferul autoturismului Opel, o femeie care circula dinspre Letcani catre Iasi, ar fi adormit la volan.

 

Ea a pătruns pe contrasens și a intrat frontal într-un Seat care circula regulamentar. Polițiștii au confirmat ca femeia a adormit și că a lovit mai întâi mașina Seat, apoi Logan și Toyota.

 

Dintre persoanele rănite, șoferița care se întorcea din Franța este în stare grava la spital. În mașina ei mai se mai afla o persoana, un bărbat. Acesta părea să fie rănit la picioare. În Seat se aflau două persoane, iar în Logan și Toyota câte o persoană. „Nu am mai avut ce face. În Opel era o femeie, ea este cel mai grav rănită. Cred că ne-a luat pe toti prin surprindere”, a spus femeia care a scăpat doar cu o sperierura groaznică. În Seat se aflau doi bărbați, ambii fiind scoși din mașină de către pompieri.

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

 
Accident teribil, în această dimineață, la ieșirea din Iași pe DE 583, chiar în dreptul reprezentanței Toyota. Patru mașini au fost implicate în incident.

 

Echipele de intervenție ajunse la fața fața locului au găsit cinci persoane încarcerate. La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, unul de la Descarcerare și polițiștii de la Rutieră.

 

 

Foto: Facebook/Radar Iasi Oficial

Martorii povestesc că accidentul ar fi fost provocat de șoferul unui Opel înmatriculat în Franța care se deplasa dinspre Iași spre Lețcani. Polițiștii fac la această oră măsurători și vorbesc cu martorii.

În coliziune au mai fost implicate o Toyota, o Dacia Logan și un Seat Toledo. Toate mașinile sunt grav avariate.

 

Foto: Facebook/Radar Iasi Oficial

Circulația se desfășoară greu și la această oră pe DE 583.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments