BiblioZen: „Ce urme lasă pașii cuvintelor tale?”

0
129

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în colaborare cu Asociația „Om Nou, Conștiință Nouă” (OMNOCON), invită publicul interesat duminică, 15 mai 2016, începând cu orele 12.00, la Sala de lectură, la workshop-ul: „Ce urme lasă pașii cuvintelor tale?”, susținută de Oana Liliana Timofte, psiholog și consilier pentru dezvoltare personală. Cu acest workshop se încheie cea de a treia ediție a proiectului BiblioZen, ediția a patra va demara în luna noiembrie a.c.

 

Unele dintre cuvintele pe care le folosim nu sunt cuvintele noastre…

Există multe motive pentru care uneori spunem lucruri pe care mai târziu le regretăm… sau nu…

Au fost cuvinte, spuse de unele persoane din jurul tău, care ți-au provocat durere și ai reacționat neadecvat sau… ai tăcut și încă adopți tăcerea…

Ai simțit  tandrețe lăsată până în adâncul sufletului tău de unele cuvinte ce ți-au fost dăruite…

Cuvintele pe care ni le spun ceilalți despre noi reprezintă ceea ce noi suntem?

Cât timp mai lași ca unele cuvintele să (îți) provoace durere?

Ce spun despre noi  cuvintele pe care le utilizăm în comunicarea cu cei din jur?

Noi alegem cuvintele… noi ne alegem cuvintele!?

Ai luat vreodată urma pașilor cuvintelor pe care le-ai spus, să vezi ce fel de urme au lăsat în mintea și în sufletul celor care le-au auzit? Ai luat vreodată urma pașilor cuvintelor rămase în adâncul tău să vezi unde duc? Acesta este un workshop cu dedicație pentru…CUVINTELE DIN TINE! (Oana Liliana Timofte)

 

 „BiblioZen” se desfăşoară în cadrul proiectului „Viață și spiritualitate” al Bibliotecii Judeţene, se adresează tuturor membrilor comunităţii interesaţi de informaţii din zona curentelor spirituale contemporane şi se desfăşoară prin întâlniri periodice în care se dezbat diverse teme din zona practicilor şi sistemelor spirituale, ale dezvoltării şi armonizării personalităţii. Iniţiat în noiembrie 2013, proiectul se află la a treia ediţie şi este coordonat de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” şi psihologul Luminiţa Dana Leonte, Vicepreşedintele Asociaţiei „Om Nou, Conştiinţă Nouă”.

 

Vă aşteptăm duminică, 15 mai 2016, de la ora 12.00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi“ Iaşi, Bd. Ștefan cel Mare nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin. Participarea este gratuită. Informații suplimentare puteți obține pe adresa de e-mail: [email protected].

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTimp de o săptămână a dormit cu un săculeț agățat în gât. Află efectul miraculos al acestuia!
Articolul următorAutoturism radiat din circulaţie şi certificat de înmatriculare fals, descoperite de poliţiştii de frontieră gălăţeni
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments