CAZ REVOLTĂTOR în Bârlad. Un tânăr de bani gata, arestat după ce a violat două minore

0
441

Un tânăr cunoscut prin saloanele de coafură, care deţine chiar şi o sală de tatuaj proprie în Bârlad a fost arestat, după ce a ademenit două minore pe Facebook, le-a şantajat, iar apoi le-a violat. Un caz incredibil s-a petrecut în luna aprilie la Bârlad, caz în care unii poliţişti şi oameni ai legii s-au strãduit din rãsputeri sã nu aparã în presã. Este vorba despre douã violuri, comise de un tânăr „de bani gata”.

Flaviu Ştefan Lupu este un tânăr de 22 de ani, din Bârlad, cunoscut ca un individ ce face tatuaje, având şi salon propriu şi mai ales ca hair-stilist prin saloanele de coafurã. Bârlãdeanul a dovedit cã nu este specialist numai la tatuaje sau la tapat pãrul femeilor, ci şi la a înşela inocenta unor eleve de liceu: una de 14 ani şi una de 17 ani. Pe amândouã le-a violat, practicând şantajul cu poze indecente pe Facebook. Prima victimã, cea de 14 ani, este o elevã în clasa a VIII-a, vecinã cu familia Lupu, iar Flaviu o cunoştea din vedere. A intrat în vorbã cu ea pe Facebook şi, din vorbã în vorbã, individul i-a cerut fetei sã facã poze în lenjerie intimă şi topless. Fata nu a bãnuit nimic şi a cedat „rugăminţilor” vecinului şi i-a trimis pozele cu ea dezbrãcatã. De aici a început calvarul. Flaviu Lupu a ameninţat-o cã, dacã nu vine la el acasã, sã întreţină raporturi sexuale, va pune pozele indecente pe Facebook. De nevoie şi de ruşine faţă a cedat, s-a urcat la el în maşină şi când a ajuns la el în apartament. Acesta a obligat-o sã facã sex oral. Acest lucru s-a întâmplat în luna februarie, el jurând cã a şters pozele cu fata dezbrãcatã. Dar, surprizã, peste câteva zile, el a şantajat-o iar cu aceleaşi poze şi i-a cerut fetei sã vinã iar sã întreţină raport sexual cu el. Fata şi-a învins ruşinea şi a spus totul părinţilor care s-au dus glonţ la poliţie şi au depus plângere, scrie vremeanoua.ro.

 

Acesta nu este un caz singular. O elevã de la Liceul „Mihai Eminescu” din Bârlad, din satul Mitoc, comună Banca a fost rãpitã de pe stradã, dusã cu forţa acasã la un individ, bãtutã şi violatã. Pentru cã părinţii fetei sunt pocăiţi, cazul a fost oarecum trecut sub tãcere, la cererea părinţilor. S-a dovedit, din cercetãrile poliţiştilor, cã individul care a violat minoră din Mitoc, elevã în Bârlad, este tocmai Flaviu Ştefan Lupu. Acesta a contactat-o pe fata pe Facebook, a invitat-o sã iasã cu el la o cafea în oraş, dar ea l-a refuzat categoric. Violatorul nu s-a mulţumit cu un refuz, aşa cã, atunci când a vãzut fata cã se îndrepta spre scoalã, a oprit maşina în faţa ei, a târât-o în maşină, a dus-o acasã la el, a bãtut-o şi a violat-o. Totul s-a întâmplat în lună martie, iar părinţii fetei au mers la poliţie şi au reclamat, au mers la medicul legist şi au scos certificat medico-legal, care a dovedit cã fata a fost bãtutã, având leziuni pe corp, buza spartã, precum şi leziuni în zona genitalã.

Poliţiştii bârlãdeni au fãcut cercetãri şi, pe 19 aprilie, l-au reţinut pentru 24 de ore pe Flaviu Ştefan Lupu, l-au dus apoi, pe 20 aprilie, la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Vaslui. Procurorul de caz l-a dus în fata judecãtorilor solicitând mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile, lucru cu care judecãtorii bârlãdeni au fost de acord, având în vedere infracţiunile comise: viol, sex cu un minor, şantaj, pornografie infantilã. Apãrãtorii violatorului au fãcut apel imediat la Tribunalul Vaslui, însã fãrã niciun succes. Soluţia datã de judecãtorii vasluieni este una clarã: „Respinge ca nefondatã contestaţia formulatã de inculpatul Lupu Flaviu Ştefan fãrã antecedente penale cercetat pentru săvârşirea a douã infracţiuni de viol, împotriva încheierii nr. 21/20.04.2016 a judecãtorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecãtoriei Bârlad pe care o menţine. Respinge ca nefondatã cererea de înlocuire a mãsurii arestului preventiv cu mãsura controlului judiciar sau a arestului la domiciliu formulatã de inculpat prin apãrãtori aleşi”. Apãrãtorii nu s-au lãsat şi au fãcut apel la Curtea de Apel Iaşi, unde dosarul aşteaptă sã i se dea termen.

Tatãl tânărului este cadru militar la Garnizoană Bârlad, iar mama salariatã la o firmă de confecţii.

 
 
(Sursa: vremeanoua.ro)
0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentGala UNITER, ediția a XXIV-a. Premiul pentru cea mai bună scenografie a ajuns la Iași
Articolul următorClipe de groază într-o gară din Germania. Un bărbat a strigat „Allahu Akbar” și a înjunghiat patru oameni
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments