Constanța, fotografiată de la bordul Stației Spațiale Internaționale în ziua de Paști

0
91
  Foto: Facebook
Astronautul Tim Peake
Astronautul britanic Tim Peake, aflat la bordul Stației Spațiale Internaționale, a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu orașul Constanța, fotografiat de la 400 de kilometri distanță de Pământ. Astronautul a postat fotografia duminică, pe 1 mai, zi în care credincioșii români au sărbătorit Paștele.

 

Constanța, cel mai vechi oraș din România locuit fără întrerupere”, a scris astronautul Tim Peake pe pagina sa de Facebook.

constanța

În imagine se văd orașul Constanța, portul, digurile care protejează țărmul, plaja subțire din Mamaia, cuprinsă între Marea Neagră și Lacul Siutghiol și un mozaic de câmpuri cultivate în jurul aglomerației urbane. Fotografia realizată de la bordul Stației Spațiale Internaționale a strâns peste 8.000 de Like-uri și sute de comentarii.

Constanța este chiar și mai frumoasă văzută de pe Pământ, Tim! Țara mea natală este plină de frumuseți naturale, de tradiții minunate și de oameni iubitori! Este ziua în care sărbătorim Paștele, așa că postarea ta m-a bucurat foarte mult!”, a scris o utilizatoare pe pagina de Facebook a astronautului.

 

Stația Spațială Internațională se află pe orbita Pământului, la o altitudine cuprinsă între 330 și 435 de kilometri.

 

 

(Sursa: greatnews.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentProgram internațional educațional în România
Articolul următorAndrei Postolache, candidat la funcţia de primar al municipiului Iaşi: „Ne-am obişnuit să ne depăşească alţii”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments