Copiii din orfelinate au un erou: botoșăneanul Alin Vorniceanu a alergat pentru ei la Ultramaratonul inimilor, pe distanța Iași – Botoșani

0
161

Foto: botosaneanul.ro

La invitaţia Asociaţiei „Blessing Hearts”Alin Vorniceanu, asistent doctorand la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Iaşi, a alergat la Ultramaratonul Inimilor pentru a susţine cauza unor copii din orfelinate. Sportivul botoşănean, sensibil la nevoile celor din jur, a acceptat provocarea propunându-și să alerge distanța dintre Iași și Botoșani în 16 ore. El a plecat sâmbătă, la ora 6 dinimeaţa din Iași.

 

Alin Vorniceanu a alergat sâmbătă fără încetare, pornind de la ora 6:00 din fața Primăriei Iași și, așa cum a previzionat, a sosit la Botoșani în 16 ore. Ars de soare, cu dureri mai mult decât intense și amețit la propriu a terminat cursa, după ce s-a oprit mai mulți cunoscuți ținându-l în brațe fiindcă se dezechilibra și se ținea cu greu pe picioare, scrie „Botoșăneanul”.

 

Tânărul de 27 de ani a ajuns pe la 21:45 la Lebăda, unde a avut parte de o primire de erou.

 

Zeci de prieteni l-au așteptat chiar lângă indicatorul care marchează intrarea în municipiul Botoșani, claxoanele asurzitoare ale mașinilor și scandările oamenilor strânși acolo creând o atmosferă ca pe stadion. Sportivului i s-a așezat tricolorul pe umeri, a mai făcut câțiva pași, după care s-a oprit în… îmbrățișările celor prezenți.

 

Emoțiile au fost cât se poate de intense, atât absolventul Liceului cu Program Sportiv Botoșani, cât și rudele sale, prieteni și colegi, dar și botoșănenii veniți la fața locului doar ca să îl felicite, izbucnind în lacrimi la finalul incredibilei curse.

 

(Sursa: botosaneanul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments