Copiii sunt invitați să participe la cel mai mare troc din Iași

0
140

Muzeul Național al Literaturii Române Iași organizează vineri, 3 iunie, începând cu ora 12:00, cel  mai mare troc pentru copiii din Iași, Bazarul pentru copii – cărți, jucării și alte minunății. Toți copiii din Iași, alături de grădinițe, școli și licee, sunt invitați în grădina Muzeului „Vasile Pogor” să ia parte la eveniment și să facă schimb de cărți, jocuri și jucării, fiind totodată o ocazie de a interacționa în scopuri educative.

 

„Schimburile de cărți, jocuri și jucării nu sunt doar o activitate ludică și amuzantă, ci stimulează o întreagă cultură a interacțiunii sociale/culturale și reprezintă un mod de a te despărți de o vârstă, pentru a intra în noi roluri sociale. De aceea invităm copiii și adolescenții să fie prezenți la cel mai mare troc cultural din Iași, un adevărat spectacol al comunicării și negocierii între generații.  Adulții sunt și ei bineveniți, nu doar ca spectatori, ci și ca donatori de carte pentru Biblioteca din Parcul Lecturii, care s-a deschis și în acest an, așa cum deja v-am obișnuit” a declarat Dan Lungu, director al Muzeului Național al Literaturii Române Iași.

 

Bazarul pentru copii – cărți, jucării și alte minunății va marca debutul celei de a treia ediții a evenimentului Șotron. Târg de cărți, jocuri și distracții ce se va desfășura în perioada 3-5 iunie, în grădina Casei Pogor și pe strada Vasile Pogor. După marele troc, participanții se vor putea delecta cu programul pregătit de organizatori pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului: ateliere interactive, piese de teatru, concerte, concursuri cu premii etc. Programul complet se regăsește la adresa www.sotroniasi.wordpress.com

 

Șotron. Târg de cărți, jocuri și distracții se bucură de sprijinul partenerilor instituționali educaționali precum Inspectoratul Școlar Județean,  Palatul Copiilor Iași,  Camera Agricolă Județeană Iași, Institutul Francez Iași, Biblioteca Centrală Universitară etc.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTEST UIMITOR. Ce fel de şofer eşti după cum îţi ţii mâinile pe volan
Articolul următorDulgheru revine glorios pe piaţa imobiliară: clădire de birouri la Sinta, pe terenul cumpărat de la Vasile Câtea
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments