Curtea de Apel Bacău a respins cererea profesoarei din Roman care şi-a tranşat soţul

0
56

Ana Zaharia, femeia care este judecată pentru că şi-ar fi ucis şi tranşat soţul, a cerut judecătorilor ca procesul ei să se desfăşoare la altă instanţă din ţară. Cererea ei a fost judecată de Curtea de Apel Bacău, care a decis să-i respingă solicitarea, din cauză că nu a fost fondată temeinic.

Fosta profesoară, cu antecedente penale, este acuzată că şi-ar fi ucis şi tranşat soţul, colonelul în rezervă Gheorghe Zaharia (69 de ani), iar în noaptea de 14 spre 15 septembrie 2015 a transportat bucăţi din cadavru în trei saci de plastic de la Roman până la Târgu Frumos (Iaşi) pentru a-i arunca la gunoi, potrivit ziarulevenimentul.ro.

 

Când a fost prinsă de poliţişti, femeia a spus că nu ştie ce este cu acei saci, că a adormit în microbuz şi s-a trezit cu ei la picioare. Varianta a picat în urma confruntării cu imaginile de pe camerele de supraveghere.

 

Anchetatorii nu au găsit organele interne şi organul sexual al victimei, iar capul a fost descoperit ascuns într-o găleată şi acoperit cu cârpe, în debaraua garsonierei familiei Zaharia, din Roman, mai arată sursa citată.

 

 

(Sursa: ziarulevenimentul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments