EVADARE spectaculoasă din Arestul Capitalei. A împrumutat identitatea altui reținut, reușind să-i păcălească pe gardieni

0
115

Alertă în Capitală după ce un bărbat a evadat din Arestul Central al Capitalei după o metodă demnă de filmele de la Hollywood.

 

Infractorul, aflat după gratii pentru furt, a aflat că un reţinut urma să fie eliberat, aşa că s-a gândit să-i îmbrace hainele, să-i fure actele şi să se dea drept persoana care urma să fie lăsată în libertate. Cum asemănarea dintre cei doi nu era de neglijat, infractorul a reuşit să treacă fără probleme de ofițerii care i-au analizat documentele.

 

Bărbatul este acum dat în urmărire, iar poliţiştii încearcă să afle cum a fost posibil ca infractorul să păcălească în acest fel autorităţile.

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBăut la volan = ACCIDENT. Un Hyundai și un Ford, făcute praf la ieșirea din Iași spre Tomești (VIDEO)
Articolul următorFostul ministru al Apărării Corneliu Dobrițoiu condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul „Case pentru generali”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments