Evenimente de carieră pentru studenții și absolvenții USAMV Iaşi

0
93

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi va găzdui în data de 27 mai 2016, „Evenimentul de carieră – Agribusinessjob”. Manifestarea se adresează studenţilor, masteranzilor şi proaspeţilor absolvenţi ai facultăţilor din cadrul Universității. Aceştia vor avea posibilitatea să viziteze târgul de joburi în agricultură, horticultură, zootehnie și medicină veterinară în intervalul orar 09.00 – 13.00 şi să participe la dezbateri privind cariera, organizate în mai multe sesiuni cu reprezentanţi ai companiilor prezente.

 

„În cadrul evenimentului participanţii pot descoperi joburi ce acoperă sectoare diferite din agricultură: cultură mare, protecţia plantelor, creşterea animalelor, tractoare şi utilaje agricole, analize probe de sol, managementul fermei agricole, gestiune. În platforma Agribusinessjob (revistă şi website) sunt postate anunturi ale companiilor ce oferă locuri de muncă pentru studenţii din anii terminali şi absolvenţilot. Vom avea peste 40 de joburi, din care zece poziții sunt pentru tineri studenți sau proaspeți absolvenți”, a precizat Marius Ogrezeanu, reprezentat Agribusinessjob, organizatorul târgului.

 

Tot în cadrul evenimentului de mâine, Camera Agricolă Județeană Iași va desfășura proiectul „Caravană de informare în învățământul agricol din județul Iași privind atestarea produselor tradiționale și accesarea fondurilor europene”, prin care se dorește informarea, consilierea  și sprijinirea tinerilor din mediul rural, respectiv a studenților de a iniția sau dezvolta afaceri în domeniul agricol și neagricol, prin accesarea fondurilor europene și de identificare a produselor care pot fi atestate  ca produse tradiționale.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTentativă de omor. Ieșean trimis în judecată după ce și-a înjunghiat la nervi partenerul de pahar
Articolul următorDezvăluiri-BOMBĂ ale fostei soții a lui Dan Condrea: „Fostul meu soț era ofițer SIE”. Lista numelor de agenţi ai serviciilor şi oameni implicaţi în scandalul Hexi Pharma
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments