Exact ca-n Las Fierbinți! Un primar din Argeș s-a făcut cetățean de onoare al comunei ca să scape de taxe și impozite

0
98

Primarul dintr-o comună argeșeană s-a gândit că după 20 de ani de mandat merită să scape de plata taxelor și impozitelor către bugetul localității pe care o păstorește. În acest sens, edilul s-a propus și și-a aprobat de unul singur cererea de a deveni cetățean de onoare al comunei. Faza este exact ca cea gândită de scenariștii serialului de comedie „Las Fierbinți”.

 

În expunerea de motive făcută de colegul său în 2011, secretarul comunei Răteşti, primarul a primit acest titlu pentru „activitatea depusă, cu numeroase trofee şi premii“, arată money.ro.

 

Visul edilului Gheorghe Matei este să-şi facă la Răteşti un ranch. „N-am avut 100 de hectare deodată. Nu le-am luat pe toate odată, ci, cu bucata, în timp. Am făcut asta pentru mine, pentru copiii mei, pentru nepoţii mei, ca să-mi fac o fermă. De doi ani nu mai lucrez acest teren, că nu mai e rentabilă producţia pe care o facem acolo, şi l-am lăsat de păşune… Nu e nimic în neregulă (…) am fost verificat de toate organele ”, explică primarul Gheorghe Matei.

 

Edilul nu s-a mai înscris pentru un nou mandat. Gheroghe Matei este unul dintre cele 9 nume de suspecţi într-un dosar instrumentat de DNA privind retrocedările cu semene de întrebare în Pădurea Trivale, dosar în care se anchetează un transfer dubios de peste 30 de hectare.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentA scăpat de stresul examenelor de Bacalaureat. Elev din Iași, admis la două facultăți după câștigarea a două concursuri
Articolul următorTerifiant! Copii bătuți cu sălbăticie într-un centru pentru elevi cu dizabilități din Craiova: dinți scoși, fețe tumefiate, capete sparte
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments