Femeie prinsă la vama Cenad cu fetița de 12 ani ascunsă sub fustă. Încerca s-o treacă granița ilegal

0
205

O femeie în vârstă de 41 de ani a încercat, zilele trecute, să treacă granița, prin punctul de la Cenad, județul Timiș, alături de fiica ei pentru care nu avea procură de la tată. Ea a ascuns-o pe fata de 12 ani… sub fustă, însă polițiștii de frontieră nu au fost păcăliți.

 

Femeia prinsă la vamă se deplasa cu un microbuz înmatriculat în Bulgaria și condus de un tânăr de 33 de ani. Ambii sunt din județul Dolj și vroiau să iasă din țară, scrie tion.ro.

 

„La controlul mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă pe podeaua microbuzului, acoperită cu fusta mamei sale, o persoană minoră, de sex feminin. În urma verificărilor, a rezultat că fetiţa ascunsă, în vârstă de 12 ani, este copilul pasagerei Albertina P. Aceasta a declarat că intenţiona să-şi ducă fetiţa cu ea în Italia şi a recurs la această metodă deoarece nu avea procură notarială din partea tatălui, iar paşaportul îi expirase”, au anunțat polițiștii de frontieră.

 

Cei trei au fost opriți la graniță, iar acum polițiștii de frontieră îi cercetează pe femeie și pe bărbat pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAustriecilor le-a trecut extrema dreaptă pe la ureche. Candidatul ecologist Alexander Van der Bellen a câștigat alegerile prezidențiale
Articolul următorFondurile de investiții conduse de „tocilari” au depășit în câștiguri nume de legendă de pe Wall Street
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments