INCREDIBIL! Sorin Oprescu a semnat, DIN PUȘCĂRIE, contracte pe bani publici

0
293

Trimis după gratii pentru luare de mită, Oprescu ar fi semnat, cât a fost în arest, contracte pe bani publici, potrivit unor documente publicate de cetateanul.net. Documentele ce par a fi semnate de edil au număr de înregistrare de la registrul unic de contracte al Primăriei.

 

Sorin Oprescu ar fi semnat cel puţin patru contracte ca primar general al Bucureştiului în timp ce era în arest preventiv, potrivit unor documente prezentate în exclusivitate de cetăţeanul.net.

 

„Deşi se afla în puşcărie, unde era în arest preventiv acuzat de luare de mită şi alte fapte de corupţie, Sorin Oprescu (primarul general al Capitalei, suspendat) apare că ar fi semnat bine-mersi, din biroul său, cel puţin patru contracte ca primar al Capitalei”, arată sursa citată.

 

Contracte semnate (Foto: cetateanul.net)

Cetăţeanul.net a descoperit patru contracte pe care Sorin Oprescu le-a semnat la data la care se afla în Beciul Domnesc deşi cât a stat în arest, până pe 29 octombrie 2015, edilul nu a avut dreptul, legal, să semneze documente oficiale, cu atât mai puţin contracte ale Municipalităţii.

 

Oprescu a fost reţinut de DNA, în noaptea de sâmbătă, 5 septembrie 2015, pentru luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro de la patru denunţători. Cât a stat în arest, până pe 29 octombrie 2015, Sorin Oprescu nu a avut dreptul, legal, să semneze documente oficiale, cu atât mai puţin contracte ale Municipalităţii. Contractele publicate au însă data de 15 septembrie 2015.

 

(Sursa: Epoch Times România)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Strigător la cer: o doctoriță din Tecuci refuză să consulte un copil bolnav pe motiv că părinții au fost în trecut și pe la alt medic
Articolul următorCele o mie de familii care îşi împart banii din Sănătate
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments