Londonezi perverși. 32.000 de persoane pe lista de așteptare de la inaugurarea unui restaurant unde se mănâncă în pielea goală

0
232

Foto: foodbeast.com

Un restaurant din Londra a devenit o adevărată atracție, chiar înainte de deschidere. Motivul? Clienții pot să mănânce în pielea goală.

 

Restaurantul Bunyadi se va deschide în luna iunie, însă 32.000 de persoane sunt deja înscrise pe lista de așteptare, relatează CNN. Desigur, unii clienți pot să-și păstreze hainele pe ei dacă își doresc. Cu toate acestea, având în vedere lista uriașă de așteptare, e clar că ideea de a mânca nud este pe placul multor oameni din capitala Marii Britanii.

 

Restauranul va putea găzdui doar 42 de oameni în același timp, iar locația sa este încă necunoscută. Mai mult de atât, cei care vor ajunge în restaurant nu vor putea să-și facă fotografii, deoarece clienții își vor lăsa telefoanele mobile la intrare.

 

Un meniu va costa 95 de dolari, cu băutură inclusă, și va include și mâncare vegan. De astfel, în restaurant nu va fi deloc curent electric, iar bucătarii vor găti la foc de lemne. În plus, preparatele vor fi servite de ospătari îmbrăcați sumar.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments