Nicio vedetă n-a venit să-și ia rămas bun de la el! Marian Dârță, „Stilistul vedetelor”, a fost înmormântat departe de lumea mondenă

0
132

Foto: Libertatea

Marian Dârţă, numit şi „Stilistul vedetelor”, a fost înmormântat în cimitirul din satul ilfovean Sinteşti, lângă bunicii săi, aşa cum şi-a dorit. Până atunci, trupul lui a fost depus la capela cimitirului Bellu. Familia a refuzat inițiativa lui Gigi Becali de a-i cumpăra un loc de veci în Capitală. Niciun personaj cunoscut din lumea mondenă nu s-a chinuit să ajungă la înmormântare, scrie „Libertatea”.

 

Doar 100 de persoane, rude, apropiați sau curioși din Sintești au venit la înmormântarea celui care era considerat un fel de stilist al vedetelor. Preotul de la Biserica Adormirii Maicii Domnului din Sintești și-a arătat nemulțumirea de modul cum se bătea clopotele. „Rar și tare, nu așa”, a bolborosit acesta. Degeaba, cei doi adolescenţi care primiseră grija clopotului băteau des, parcă anunțau recreația la școală, arată sursa citată.

 

Ceremonia a fost una simplă. Sicriul a fost unul de culoare albă și a fost dus din capela bisericii, unde a fost ținută ultima slujbă înaintea îngropării, de șase bărbați spre locul de veci unde se va odihni Marian Dârță.

 

Așa cum au precizat membrii familiei, Marian Dârță și-a dorit să fie îngropat îmbrăcat în alb, așa că familia i-a pregătit un astfel de costum pentru a-i respecta voia.

 

Doar vreo 25 de coroane a primit familia acestuia. O fotografie a acestuia din tinerețe, de peste doi metri înălțime, a fost pusă într-o ramă de flori și a fost rezemată de gardul bisericii.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments