NUNTA ANULUI, dincolo de Prut. Dorin Chirtoacă, primarul Chișinăului, jură credință Anișoarei Loghin

0
163

FOTO: sputnik.md

Astăzi va avea loc nunta primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă și a prezentatoarei, Anișoara Loghin. Mirii se vor cununa diseară la biserica „Sfânta Teodora de la Sihla” din Chișinău iar petrecerea va avea loc într-un restaurant din sectorul Botanica al Capitalei.  Atât primarul cât și viitoarea lui soție au muncit până ieri și nu se știe dacă aceștia și-au luat deja concediu pentru luna de miere, potrivit realitatea.md.

Anișoara Loghin a declarat pentru PRO TV că ținutele lor de miri vor fi foarte simple. Mireasa a menționat că va purta o rochie lungă, de culoare albă, pe care a cumpărat-o din România. De asemenea, presa a scris ieri că perechea îi va avea ca nași pe un cuplu din România. Se știe că nașul este medic și-un vechi prieten de-al edilului.

 

Acum o lună nunta celor doi era pusă sub semnul întrebării, cel puțin acesată versiunea a fost pe larg vehiculată în presă, după ce primarului i-au dat lacrimile în direct la o emiusiune televizată. Acesta a declarat atunci că cele mai mari greșeli în ultimii ani le-a săvârșit nu la primărie ci în viața personală. Ulterior cuplul a venit cu o dezmințire a informației că în relația lor s-ar fi produs o ruptură.

Recent un grup de activiști au anunțat că vor organiza o acțiune de protest în ziua nunții primarului, prin care să-i ceară demisia. Amintim că Dorin Chirtoacă a cerut-o în căsătorie pe Anișoara Loghin pe 31 august 2015, de pe scena unde avea loc un concert dedicat Zilei Limbii Române, mai arată sursa citată.

 

 

(Sursa: realitatea.md)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments