O mai ții minte pe Lucy Ewing? Uite cât de mult a îmbătrânit blonda din Dallas!

0
360

Te-ai uitat sau nu la Dallas, nu ai cum să nu fi auzit sau să nu o fi văzut pe Lucy Ewing, blondă minionă, veselă şi mereu pusă pe soţii!

Anii au trecut, peste 25 de la terminarea filmărilor, unii dintre actori au murit, iar Charlene Tilton a ajuns în pragul pensionării, având acum 57 de ani. După Dallas, în ciuda eforturilor sale, nu a reuşit să mai prindă un rol în vreun film la fel de celebru, ci doar în parodii de mâna a doua. Blondă şi-a încercat norocul în reclame, dar nu a reuşit să vândă prea multe aparate de fitness Abdominizer, a căror imagine era la începutul anilor ’90. Nici în muzică nu a avut mare succes, deşi avea o voce bună. În 1984, piesa ei, C’est la vie, a ajuns în topurile din Europa, dar cam atunci s—a şi încheiat cariera ei de cântăreaţă.

Charlene a fost căsătorită de două ori, iar din prima căsnicie, cu Johnny Lee, un cântăreţ de country foarte cunoscut în SUA, are o fiică, acum în vârstă de 34 de ani. În ultimii ani a pierdut mai multe persoane dragi, printre care actorul Larry Hagman (JR din Dallas), cel care a ajutat-o să obţină rolul lui Lucy la 17 ani, şi pe logodnicul sau, răpus de un infarct în 2009.

 

 

(Sursa: ziarulring.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentJO de la Rio: Număr record de prezervative distribuite sportivilor
Articolul următorPiticul din „Urzeala Tronurilor” are o poveste incredibilă de viață! Uite ce familie frumoasă are!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments