Gratuit pentru ieșeni. Teatru, jazz, concerte de operă, stand-up în mijloacele de transport în comun

0
94

Ieșenii care vor ajunge la foodcourt Palas Mall sau vor călători cu autobuzul duminică, 15 mai 2016, vor fi spectatorii unor concerte de operă, jazz, spectacole de teatru sau stand-up, difuzate pe ecranele digitale din interiorul autobuzelor și foodcourt.

 

Proiectul este organizat de WINK, reţeaua de ecrane digitale, cu ocazia aniversării a 10 ani de activitate pe piaţa de publicitate out of home.

 

Șase autobuze, specific semnalizate și avȃnd conţinut audio-video special, vor circula, toată ziua, pe traseele: 5 (Dacia – Ţuţora), 42 (Copou – CUG) și 46 (Bucium – Păcurari), iar o hartă online va fi pusă la dispoziţia călătorilor pentru a putea vedea poziţia geografică a autobuzelor: http://ratp.wink.ro/10ani

 

La Traviata, de Giuseppe Verdi, Pălăria Florentină sau spectacolul Prinţul Fericit, după Oscar Wilde, sunt printre operele pe care ieșenii vor avea ocazia să le urmărească pe ecrane, un conţinut difuzat cu sprijinul Rofilco, în parteneriat cu Teatrul Luceafărul, Opera Naţională Romȃnă Iași și Teatrul Naţional Iași. Autobuzul cu stand-up oferă porţia de rȃs și amuzament, cu spectacole de improvizaţie cu Teo, Vio și Costel, cu sprijinul Artitude.

 

WINK Public Multimedia și-a început activitatea pe piaţa ieșeană în 2006, prin instalarea de ecrane digitale în mijloacele de transport în comun și centre comerciale pentru furnizarea de conţinut informativ și comercial. În 2012 introduce sistemul de informare pentru călători, cu afișarea staţiilor următoare în interiorul mijloacelor de transport în comun și minutele pȃnă la venirea acestora în staţiile de călători. În 2014 demarează un proiect de reabilitare a refugiilor de călători prin înlocuirea pereţilor de sticlă cu plăci de alucobond și montarea lor pe o structură care le oferă rezistenţă. Noua structură a staţiei oferă spaţiu pentru proiecte publicitare, prezintă harta reţelei de transport public și generează spaţii de afișaj public gratuit.

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments