Reacția lui Bute după ce a fost depistat pozitiv la testul antidoping: „Sunt surprins și dezamăgit”

0
65

Pugilistul Lucian Bute a avut o primă reacție după ce au apărut informațiile potrivit cărora el a fost depistat pozitiv la testul antidoping după meciul cu Badou Jack, disputat de pe 30 aprilie, la Washington.

 

Boxerul român se declară surprins și susține că nu a folosit niciodată substanțe interzise.

„A apărut o știre că am fost testat pozitiv pentru o substanță interzisă după meciul cu Badou Jack. Nu am amănunte pentru că nu am primit încă rezultatul oficial al laboratorului folosit de către comisia atletica din Washington. Personal, eu sunt surprins și dezamăgit de această știre. Am o lungă carieră în spate și am fost testat anti-doping de zeci de ori fără să am vreodată un test pozitiv. Conform protocolului, va avea loc un nou test la esantionul „B” și voi aștepta acest nou test înainte să fac alte comentarii. Nu am folosit niciodată substanțe interzise și sunt convins că se va face lumină în acest dosar”, au fost precizările venite din partea sportivului.

 

Boxerul Lucian Bute a picat testul anti doping de la finalul partidei cu Badou Jack, terminată la egalitate. Informația a fost confirmată de președintele WBC, Mauricio Sulaiman şi preluată apoi de presa canadiană.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLumea medicală e îngrozită: a fost identificată o bacterie rezistentă la toate antibioticele
Articolul următorAu înnebunit animalele! Panică într-un sat din Țara Galilor, după ce o turmă de oi a năvălit în casele oamenilor
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments