Și-a găsit mama fără viață în garajul locuinței. Femeia n-a mai suportat singurătatea și s-a sinucis

0
103

Gest cumplit al unei femei de 61 de ani din Vaslui. Copleşită de singurătate, şi-a pus capăt zilelor. Cel care a găsit-o fără suflare, în garajul locuinţei, a fost chiar fiul său.

 

Disperat, acesta a dat imediat alarma, însă echipajul medical sosit la faţa locului nu a putut decât să constate decesul.

 

Femeia a aşteptat ca fiul ei să plece de acasă ca să poată pune în aplicare teribilul plan. Când şi-a văzut mama spânzurată în garajul din curtea casei, bărbatul de 34 de ani a încremenit. A sunat imediat la 112, însă medicii sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

 

Soţul femeii este plecat în Serbia, la muncă, iar apropiaţii ei spun că aceasta nu ar mai fi suportat distanţa. Femeia a lăsat şi un bilet prin care îşi cerea iertare de la cei dragi pentru gestul său .

 

De Paşti, bărbatul a venit acasă, şi a petrecut sărbătorile cu familia. Acum se întoarce în sat pentru a-şi înmormânta soţia.

 

Sătenii spun că familia este una muncitoare, iar soţul femeii a fost nevoit să ia calea străinătăţii. Acesta venea totuşi acasă de câteva ori pe an. De treburile gospodăreşti şi de muncă la câmp se ocupau femeia şi fiul acesteia, însă, în cele din urmă, aceasta a cedat, se pare.

 

Trupul femeii a fost dus la morgă din Vaslui pentru necropsie. Deşi puternic afectaţi de gestul mamei lor, fiul şi fiica acesteia au găsit puterea să înceapă pregătirile pentru înmormântare. Ei îşi aşteaptă acum tatăl, care a aflat cu durere de pierderea soţiei.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments