Simona Halep, din nou CAMPIOANĂ. Sportiva noastră a câștigat turneul de la Madrid (VIDEO)

0
87

Simona Halep a câştigat superb finala turneului de la Madrid, la capătul unui meci în care a fost din nou la înălţime.

 

Sportiva noastră a trecut cu 6-2, 6-4 de slovaca Dominika Cibulkova (locul 38 WTA), într-un meci ce a durat puţin peste o oră.

 

Finala de la Madrid ne-a arătat o Simona apropiată de cea din urmă cu un an. În locul reacţiilor nervoase am văzut pe chipul ei încă de la început acea privire încrezătoare, determinare şi capacitatea de a face un meci mare.

 

 

Încrederea cu care a intrat pe teren s-a transpus în lovituri precise şi unghiuri superbe, dar şi într-un calm tactic desăvârşit, în care a combinat momentele de ofensivă cu cele în care a aşteptat greşeala adversarei.

 

Simona a început astfel în forţă, cu un break încă din primul game, iar apoi a gestionat cu mult calm serviciul, care a funcţionat, la fel ca în întreg turneul, la înălţime.

 

Sportiva noastră a mai făcut un break în game-ul cu numărul cinci şi s-a distanţat la 4-1, iar apoi a încheiat setul ca o mare jucătoare, după ce a salvat trei mingi de break.

 

Tot cu un break a început şi setul secund, Simona continuând astfel evoluţia foarte bună. Concentrarea arătată a ajutat-o pe Simona să gestioneze cu calm finalul meciului, chiar dacă adversara a devenit mai agresivă, şi să câştige trofeul mult dorit.

 

Pentru succesul de la Madrid, Simona încasează un cec în valoare de 1.050.000 de dolari din partea organizatorilor, în timp ce Cibulkova va primi 515.416 de dolari.

 

De asemenea, Simona a reuşit să câştige al 12-lea titlu WTA din cariera şi primul după o pauză de aproape un an şi două luni.

 

Începând de săptămâna viitoare, Simona va concura în turneul de la Roma, direct în turul doi.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentNoi pe cine votăm? Ordinea candidaților pe buletinele de vot la alegerile locale din Iași
Articolul următorPerformanță de excepție. Handbalistele de la CSM București s-au calificat în finala Ligii Campionilor
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments