Singură și neconsolată. Jennifer Lawrence recunoaște: „N-am mai simțit atingerea unui bărbat de…”

0
79

Jennifer Lawrence și-a șocat iar fanii. Deși pare greu de crezut, superba actriță superba actriță a mărturisit că nu are nici o relație și e singură, lăsând de înțeles că nu a mai fost atinsă de un bărbat de foarte mult timp.

 

Vedeta americană a participat recent la premiera filmului “A Beautiful Planet”, unde a acordat un interviu pentru Extra TV, în care a vorbit deschis despre viața ei sentimentală.

 

Celebra blondă, care, în trecut, a avut relații cu bărbați celebri, precum partenerul ei din ”X-Men”, Nicholas Hoult, dar și cu solistul Coldplay, Chris Martin, a mărturisit că nu are, în momentul de față, nici o relație și a lăsat de înțeles chiar că nu a mai întreținut relații sexuale de foarte mult timp.

 

Mai exact, în momentul în care reporterul a întrebat-o despre viața amoroasă și despre întâlniri, aceasta a răspuns că nu există așa ceva. Răspunsul ei, înainte să izbucnească în râs, a fost: „Nu am nici o relație. E într-adevăr trist, dar n-am mai simțit atingerea unui bărbat de…”

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentA fost sau nu a fost? Arbitrul de la meciul Iașului cu Petrolul l-a întrebat pe un jucător dacă partida ESTE BLAT
Articolul următorOBAMA OUT! Președintele american își ia rămas bun de la jurnaliști printr-un gest simbolic (VIDEO)
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments