ȘOCANT! Bebeluș de numai un an, diagnosticat cu pubertate precoce: i-a crescut părul pubian și are nevoile sexuale ale unui adult

0
823

Un copil din India a uimit medicii din întreaga lume după ce a fost diagnosticat cu o boală extrem de rară, care îl transformă în bărbat, deși are doar un an. Totodată, băiatul are nevoi sexuale și părul facial și pubian al unui adult.

 

Potrivit DailyMail.co.uk, băiatul suferă de „pubertate precoce”, ceea ce îl face să aibă nivelul de testosteron al unui adult de 25 de ani, deși el are doar un an.

 

Organele genitale ale băiatului au crescut anormal de mari, comparabile cu ale unui adult și a început să dezvolte păr facial și pubian.

 

Părinții săi spun că au început să se îngrijoreze în urmă cu 6 luni, când organele genitale ale copilului au început să crească anormal, dar nu l-au dus la doctor.

 

„Am crezut că este doar un copil mare, nu l-am dus inițial la doctor. (…) Soacra mea, care a avut grijă de câțiva copii din familie a semnalat că dimensiunile sale sunt nenaturale. Atunci am decis să îl ducem la doctor”.

 

Medicii l-au dignosticat pe băiat cu boala menționată anterior. Copilul urmează acum un tratament cu hormoni.

 

De această boală a suferit și cea mai tânără mămică din lume, în vîârstă de doar 5 ani. Fetița a dat naștere în 1939.

 

(Sursa: EVZ.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments