ŞOCANT! Și-a scos ŞASE COASTE pentru a arăta ca personajul favorit din desene animate (VIDEO)

0
242

O femeie din Suedia a șocat o lume după ce și-a îndepărtat șase coaste numai pentru a arăta ca personajul favorit de desene animate, Jessica Rabbit. Pixee Fox a promis că nu se va opri aici.

 

80.000 de lire sterline și 17 intervenții chirurgicale, printre care patru măriri de sâni, un lifting de posterior și o procedură de îndepărtare a coastelor nu sunt de ajuns pentru tânăra din Suedia, care mărturisește că a fost visul ei de o viață să arate ca un personaj de desene animate. În vârstă de 25 de ani, femeia mărturiseste că poartă si un corset 24 de ore din 24. Totul pentru a ajunge la o talie cât mai îngustă.

 

„Cât timp nu îmi face rău, de ce să nu mă oprez în continuare, dacă acesta este visul meu. Asta vreau să fac. Oamenii vin des la mine și îmi spun: ‘Nu te supăra pe mine, dar arăți ca din desene’. Pentru mine e un compliment. (…) În desene vedem un ideal de femeie. Chiar vreau să am talia aceea mică, fundul, sânii mari, ochii mari și o față frumoasă. Operația de îndepărtare a coastelor a fost doar un pas spre acel ideal”, a spus suedeza, citata de The Sun. Pixee trăiește acum în SUA și are 85.000 de fani pe pagina de Instagram. Unii dintre ei i-au donat bani pentru operații.

 

 

(Sursa: publika.md)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments