Spectacol în prima zi la Iași Streetball. Duminică se decid câștigătoarele

0
217

Prima zi a Iași Streetball, etapa inaugurală din Raiffeisen Bank Challenger Tour a avut toate ingredientele necesare pentru spectacol. Evenimentul se desfășoară la Centrul Comercial Felicia.

 

Concursuri de slam-dunk și îndemânare, demonstrații de street dance, majorete și multe meciuri spectaculoase.

 

 

Grațian Pintea, deși la doar 1,75 metri înălțime, a uimit asistența prin detenta sa impresionantă și a câștigat concursul de slam-dunk, învingându-l în finală pe Andrei Gheorghe.

 

 

Majoretele de la Dracula’s Girls, vicecampioane europene, au încântat asistența iar trupa Qasar Dance a smuls ropote de aplauze cu o evoluție entuziasmantă.

 

 

Programul zilei de duminică cuprinde o nouă demonstrație de slam-dunk, momente arstistice, concursuri cu premii și desigur partidele care vor decide câștigătoarele competiției la toate categoriile de vârstă. Principalele evenimente ale zilei vor avea loc dupa ora 17.00

 

Va fi alături de noi și ambasadorul turneului, cunoscutul artist ieșean Iulian Canaf.

 

 

Turneul marca Sport Arena Streetball este organizat de Asociația Sport a la Iași cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași și a Fundației Sportului Ieșean și este susținut pe plan local de Klarwin, Blue Air, Club Viper, Weider, Centrul Comercial Felicia, Centrul Municipal de Colectare Iași, Toyota Iași, Carrefour, Ancada, Yves Rocher, Ina Design, GIP și Bit Defender.

 

Raiffeisen Bank Challenger Tour este susținut la nivel national de Raiffeisen Bank, Gatorade, Casio G-Shock, Ursus Cooler și Nike.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentNapoli a dat foc la vestiar și pleacă cu prima de 50.000 de euro
Articolul următorReal Madrid, campioana Europei. Echipa lui Ronaldo a învins Atletico Madrid la loviturile de departajare (VIDEO)
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments