Un italian s-a lecuit de românce: a plătit o amendă de 10.000 de euro din cauza ei

0
114

Un italian, dornic de plăceri carnale, a agățat o prostituată româncă, dar partida de sex s-a terminat la Poliție, acesta fiind nevoit să plătească o amendă usturătoare de 10.000 de euro.

 

Potrivit presei din Peninsulă, italianul, în vârstă de 31 de ani, şi prostituata româncă, în vârstă de 20 de ani, complet dezbărcați, își făceau de cap, serile trecute, într-o mașină cu portierele deschise lângă plaja din Battipaglia, sud-vestul Italiei, fără să le pese de trecători, deși zona era una destul de aglomerată.

 

Însă, în timp ce își consumau raportul sexual, lângă ei a oprit o mașină de poliție, care le-a stricat imediat distracția, informează site-ul www.salernonotizie.it. Carabienierii i-a invitat să se îmbrace, apoi i-a identificat și i-a amendat pe fiecare cu 10.000 de euro.

 

Bărbatul a fost lăsat să plece, iar tânăra româncă a fost dusă la comisariatul de poliție din Battipaglia, unde a primit şi un ordin prin care i se interzice reîntoarcerea în Battipaglia. Acum cei doi vor trebui să plătească în total 20.000 de euro, în 60 de zile.

 

(Sursa: libertatea.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentInsomnia familială fatală – drama a doi frați care suferă de această afecțiune genetică și care știu că vor muri în curând (VIDEO)
Articolul următorAncheta în cazul dezinfectanților diluați se extinde. Vor fi verificate toate substanțele, indiferent de firma producătoare
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments