Un nou caz de viol zguduie România: un tractorist a VIOLAT o fetiță promițându-i BOMBOANE și PUFULEȚI

0
150
FOTO: semneletimpului.ro
Poză simbol
Un nou caz de viol șochează întreaga Românie. După ce un tânăr din comuna Vutcani, județul Vaslui, a abuzat sexual cele două verișoare, de 9 și 10 ani, un bărbat din Brăila este acuzat că și-a bătut joc de o copilă care era încadrată în gradul II de handicap, scrie evz.ro.

Gabi Emil Ilie, în vârstă de 31 de ani, din Corbu Nou, județul Brăila, de profesie tractorist, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă judecătoria Brăila, pentru săvârşirea infracţiunii de viol asupra unei minore. Bărbatul a obligat-o pe fata de 15 ani, din aceeaşi localitate, profitând de faptul că aceasta nu avea discernământ, fiind încadrată în gradul II de hadicap (deficit mental mediu). Ancheta în dosar a fost tergiversată chiar de către autor, care a negat în mod constant că ar fi batjocorit-o pe minoră.

 

Probele ADN trimise la Institutul Naţional de Criminalistică din Bucureşti au stabilit însă fără dubiu că acestea sunt identice cu profilul genetic al recidivistului. Anchetatorii mai spun că violatorul i-a promis fratelui victimei „foloase materiale” ca să-şi retragă plângerea penală.

„Inculpatul s-a deplasat la locuinţa persoanei vătămate, a pătruns în camera unde aceasta stătea şi i-a solicitat să întreţină un raport sexual normal, promiţându-i că-i va da „bomboane şi pufuleţi”. Persoana vătămată nu s-a opus intenţiei inculpatului, încântată de promisiunea lui. La scurt timp după ce inculpatul a părăsit locuinţa, fratele victimei a revenit acasă, iar partea vătămată i-a povestit cele întâmplate”, precizează procurorul de caz.

 

Indignat şi scârbit de ceea ce se întâmplase, fratele minorei, sfătuit de un alt consătean, a apelat numărul pentru urgenţe 112 şi l-a dat pe mâna poliţiei. La ora actuală, Gabi Emil Ilie este liber și nu a fost reţinut nici măcar o zi pentru violarea minorei din Corbu Nou.

 

 

(Sursa: evz.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDescinderi la cinci spitale din Iași. Sunt verificate contractele de achiziții cu Hexi-Pharma
Articolul următorUTIL! Două site-uri utile pe care poţi verifica cât de sigure sunt conturile tale online
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments