VIDEO. Jurnalistă de la Russia Today, pălmuită în timpul unei transmisii live de la protestele din Paris. Cum a reacționat tânăra

0
79

O jurnalistă a fost atacată în direct, în timp ce transmitea din Paris, în timpul protestelor ce au avut loc zilele trecute.

 

Jurnalista Anna Baranova transmitea pentru Russia Today din Paris, unde aveau loc proteste. În timpul reportajului, un bărbat mascat s-a apropiat de ea şi a lovit-o în cap.

 

Norocul femeii a fost că purta o cască pe care scria „presa”, tocmai pentru a fi uşor de identificat şi să nu fie confundată cu un protestatar.

 

 

Clipul a ajuns viral pe internet după ce a fost postat în urmă cu câteva zile. Mii de oameni au ieşit în stradă şi au protestat, în Franţa, împotriva controversatelor reforme la legea muncii. Numai că demonstraţiile nu au fost paşnice, iar forţele de ordine au fost nevoite să iasă şi ele pe stradă din cauza confruntărilor aproape zilnice pe care le au cu manifestanţii.

 

Protestatarii spera să forţeze guvernul socialist să renunţe să modifice legea muncii, astfel încât angajaţii să poată fi mai uşor concediaţi.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments