VIDEO. Surpriza unor șoferi din Brașov: cel care le VANDALIZA MAȘINILE era chiar vecinul lor

0
76

Situaţie inedită la Braşov. Sătul că un vecin vandaliza maşinile parcate în faţa blocului, fără a fi tras la răspundere, un bărbat s-a decis să-l facă de ruşine pe internet. Vecinul supărat a depus două plângeri la poliţie, dar nimeni nu l-a băgat în seamă. Prin urmare, el a montat camere de supraveghere în zonă şi a postat filmuleţul cu dovada pe pagina sa de Facebook.

 

Opt maşini într-o singura noapte – acesta este recordul unui bărbat care a tăiat cauciucurile maşinilor dintr-o parcare. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum bărbatul face câteva drumuri prin parcare şi taie, rând pe rând, cauciucurile maşinilor pe lângă care trece.

 

 

Păgubiţii au fost surprinşi să descopere că cel care vandalizase autoturismele era chiar unul din vecini. Acesta voia să se răzbune şi nimeni nu ştie de ce a ales această cale.

 

Cert este că bărbatul nu ştia că păgubiţii au montat camere de supraveghere în zonă tocmai pentru a prinde făptaşul. Disperaţi că nimeni nu ia măsuri, unul dintre proprietarii maşinilor vandalizate s-a gândit să-l pedepsească pe veciul vinovat pe Facebook şi în acelaşi timp să-i avertizeze pe ceilalţi conducători auto.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments