Candidatul independent la Primăria Iași, Viorel Blăjuț : „Noi pentru asta plătim Poliţia Locală?”

0
135

Candidatul independent la Primăria Iași, Viorel Blăjuț, a transmis un comunicat, acuzându-l pe contracandidatul din partea PSD, Mihai Chirica, de folosirea Poliției Locale în campanie.

 

„Am primit încă o dovadă a faptului că banii ieşenilor sunt folosiţi de către Chirica după bunul plac în campanie. În timp ce oamenii mei lipeau regulamentar afişele electorale pe panourile special amplasate pentru acest lucru, Poliţia Locală era pe urmele lor, aproape hăituindu-i şi atenţionându-i la fiecare pas ca nu care cumva să se acopere vreo margine a celor cu conducătorul lor mult iubit.

 

Păi noi pentru asta plătim Poliţia Locală? Să păzească afişele lui Chirica? În oraşul nostru, mai ales noaptea, sunt la ordinea zilei evenimentele care pun în pericol siguranţa şi chiar viaţa ieşenilor, dar Poliţia Locală are lucruri mai importante de vegheat! Ei trebuie să urmărească, să intimideze şi să le sufle în ceafă tuturor celorlalţi competitori electorali ai  juniorului crescut de Nichita. Ce-i drept, a învăţat foarte bine tehnicile în toţi aceşti ani de pionerat la umbra fostului edil al Iaşului.

 

Noul început sună promiţător pentru Iaşi!”

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments