A doua ediţie Bicaz Kayak Fest, pe 18-19 Iunie 2016. Evenimentul care reuneşte toţi iubitorii de ambarcaţiuni uşoare din România!

0
82

Dacă vă place apa, aerul proaspăt de munte şi mişcarea , vă invităm să participaţi în zilele de  18 şi 19 Iunie 2016  la a doua ediţie  a evenimentul care reuneşte toţi iubitorii de  ambarcaţiuni uşoare din România!

Vă aşteptam la Bicaz Kayak Fest pe malul lacului Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlău din judeţul Neamţ, pentru a vedea privelişti minunate, a întâlni  localnici ospitalieri, pentru a gusta  mâncarea tradiţională moldovenescă şi pentru a participa la concursuri pentru toată lumea: maraton  de  40 km, semi-maraton de 20 km, concursuri de sprint şi eskimo-rolling,  precum şi alte activităţi distractive menite să transforme weekendul de Rusalli în  unul de neuitat!


Bicaz Kayak Festeste  manifestarea sportiva ce urmăreşte promovarea, încurajarea şi dezvoltarea comunităţii caiaciste din România prin adunarea  într-o competiţie deschisă a iubitori amatori şi profesionişti de caiac, canoe şi alte ambarcaţiuni fără motor din ţară şi străinătate.

Sâmbătă 18 Iunie 2016  toţi concurenţii care participă în cadrul Bicaz Kayak Fest la maraton şi semi-maraton vor pleca de pe plaja satului Ceahlău spre barajul Bicaz şi retur,  cu menţiunea că cei de la semi-maraton vor intorce în dreptul satului Izvorul Alb. Traseele sunt uşoare şi frumoase, nu necesită o pregătire fizică deosebită,astfel încât după parcurgerea lor participanţii să aibă  suficientă energie pentru a putea participa seara  la o petrecere  minunată alături de prieteni.

Duminică 19 Iunie 2016  cei care vor să câştige premiile însemnate oferite de sponsori pot participa la concursurile de eskimo-rolling  şi sprint,  iar după aceea ne vom bucura cu toţii la festivitatea de premiere.

Luni 20 Iunie 2016, fiind Sărbătoarea Rusaliilor şi fiind o zi nelucrătoare, vă invităm să vă petreceţi timpul tot în zona padelând pe răul Bistriţa (pentru cei cu caiace de plastic) sau încercând traseele pitoreşti din Masivul Ceahlău aflat în imediata apropiere a Lacului Bicaz.

 

Vă aşteptam să padelaţi şi să vă consumaţi energia  pe apă , într-un cadru natural impresionant la Bicaz Kayak Fest 2016! Mai multe informaţii despre eveniment pe www.bicazkayakfest.ro.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments