Alegeri locale 2016. PSD ia „caimacul” în principalele orașe din Moldova

0
112

Potrivit datelor de la Biroul Electoral Judeţean Iași, în municipiul Paşcani candidatul PSD, Dumitru Pantazi a câştigat Primăria, la Târgu Frumos –mandatul de edil a fost câştigat de social democratul Ionel Vatamanu, la Hârlău câştigător este Radu Curcă de la PSD, iar la Podu Iloaiei – Gabriel Istrate tot PSD. La fel s-a întâmplat și cu municipiul reședință de județ, unde social-democratul Mihai Chirica a câștigat detașat mandatul de primar.

 

La Botoşani, primarul social democrat, Ovidiu Portariuc şi-a recunoscut înfrângerea în faţa candidatului PNL Cătălin Flutur.

 

La Vaslui, actualul edil social-democrat ar fi câştigat, potrivit numărătorii paralele, al treilea mandat la primăria municipiului reşedinţă de judeţ şi ar fi obţinut peste 70% dintre voturi.

 

La Piatra Neamţ, primarul interimar Dragoş Chitic a obţinut peste 35 la sută dintre voturile valabil exprimate, iar pe poziţia secundă se clasează candidatul PSD+UNPR, deputatul Liviu Harbuz, care a întrunit 27,3 la sută.

 

PSD Vrancea a anunţat, după efectuarea numărării paralele a peste 80% din buletinele de vot, victoria candidatului său la funcţia de primar al municipiului Focşani, Cristi Misăilă, acesta întrunind 41,5%.

 

La Bacău, candidatul PSD Cosmin Necula câştigă Primăria municipiului Bacău, fiind creditat cu 34,18 din opţiunile electoratului.

 

Şi la Galaţi, candidatul PSD Ionuţ Pucheanu a câştigat alegerile pentru Primăria Galaţi, potrivit numărătorii paralele.

 

(Sursa: Radio Iași)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentÎnvingători și învinși. Mesajul principalilor candidați la Primăria Iași după aflarea rezultatelor de la alegerile locale
Articolul următorUn TIR încărcat cu 7 tone de marfă a blocat intrarea în Pașcani
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments