Atac în stil mafiot la viața unui arbitru de handbal de la noi

0
100

Arbitrul de handbal Diana Florescu a fost ținta unui atac ce putea să se sfârșească tragic. După un meci arbitrat la un turneu de junioare, toba de eșapament al mașinii cu care aceasta s-a deplasat a fost înfundată cu spumă poliuretamică, folosită în mod normal la geamurile termopane.

 

După ce a plecat cu mașina din Târgoviște, aceasta nu a putut ajunge prea departe deoarece motorul mașinii a bubuit. „Norocul Dianei Florescu a fost că toba a fost foarte bine etanşată, altfel monoxidul de carbon ar fi pătruns în interiorul maşinii, iar viaţa ei ar fi fost în pericol!”, a povestit un martor pentru Prosport.

 

Incidentul s-a produs după un meci foarte tensionat între CSM București și CSM Ploiești din semifinalele turneului. Antrenorul echipei din Ploiești, Daniel Gheorghe, a fost eliminat în timpul meciului după mai multe sancțiuni progresive ca urmare a multiplelor proteste din timpul jocului.

 

De altfel, antrenorul prahovean este unul dintre suspecți în acest caz, mai ales după ce în timpul meciului ar fi fost auzit spunând către arbitră : ”Aveţi grijă cum circulaţi cu maşina, nu vă e frică cum ajungeţi acasă?”. El a negat vehement că ar putea fi implicat în asemenea gesturi sau acțiuni.

 

Camerele video de la sala unde s-a desfășurat evenimentul nu au surprins cine a comis infracțiunea deoarece o ambulanță care era parcată restricționa vederea spre mașina arbitrei. Din acest motiv Diana Florescu nu a mai făcut plângere la poliție.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments