ATENTAT cu bombă la Istanbul. Explozie puternică lângă o staţie de autobuz din centrul istoric

0
141

O explozie a avut loc, marţi dimineaţa, într-o staţie de autobuz din centrul Istanbulului, soldându-se cu mai mulţi răniţi, a informat postul de televiziune CNN Turk, citat de Le Figaro online.

Un vehicul al poliţiei a fost vizat, marţi dimineaţa, de un atac cu bombă comis într-un district din centrul Istanbulului, în apropiere de o universitate şi de zone turistice, cinci persoane fiind rănite, a informat postul de televiziune CNN Turk, citat de Reuters online. Postul de televiziune a anunţat că este vorba despre un atentat cu bombă care viza un vehicul al poliţiei, transmite Ziarul Financiar.

atentat Istanbul

Ambulanţe au fost trimise la faţa locului. Atacul a avut loc în apropiere de Universitatea din Istanbul şi de centrul istoric al oraşului. O maşină încărcată cu explozibili a fost detonată de la distanţă, în timp ce un autobuz al poliţiei trecea prin apropiere, potrivit CNN Turk. Atacul nu a fost deocamdată revendicat.

 

View image on Twitter

 

(Sursa: zf.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAngela Merkel, desemnată cea mai puternică femeie din lume pentru al șaselea an la rând
Articolul următorParadoxul românesc: oamenii nu mai vor corupție, dar aleg candidați penali. Un sfert din primăriile mari vor fi conduse de acuzați de corupție
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments