Căutări disperate pentru găsirea copilului dispărut din Țibana în urmă cu o săptămână. Mama, adusă la testul poligraf

0
137

Polițiștii ieşeni caută un copil de 5 ani, din Țibana, care a plecat de acasă pe 1 iunie și nu s-a întors până în prezent. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

 

La data de 1 iunie a.c., Nacu Andrei, de 5 ani, a plecat de la domiciliul său, din localitatea Ţibana, județul Iaşi  și până în prezent nu a revenit. Minorul are 1,00 metru înălţime, ochi negri, păr șaten, ten măsliniu.

 

 

La data dispariţiei, purta pantaloni de trening de culoare albastru, bluză roşie cu dungă albastră pe mâneca stângă, cizme de cauciuc de culoare albastră.

 

La căutări participă poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri, de ordine publică, un poliţist cu câinele de urmă, poliţişti de frontieră cu o autospecială prevăzută cu termoviziune, jandarmi, reprezentanţi ISU, precum şi localnici.

 

Mama copilului a fost adusă la testul poligraf de polițiști, oamenii legii verificând mai multe piste în anchetă, deoarece pe camerele de supraveghere din localitate la orele menționate de rude nu apar imagini cu micuțul. Căutările în zonă sunt îngreunate de noroiul rezultat în urma ploilor din ultima vreme.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedent„Fragmente dintr-o viaţă”, expoziție dedicată comemorării victimelor pogromului de la Iași
Articolul următorProiectul de Lege „Fiecare Copil în Grădiniță” este Marele Câștigător al Galei Societății Civile 2016
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments