După Europa, ploile ajung și în Rusia. Centrul Moscovei – sub ape (VIDEO)

0
76

După Europa Occidentală și cea de est, intemperia ajunge și la Moscova. O ploaie torențială cu grindină din această după-amiază din a înecat la propriu capitala rusă. Potrivit martorilor, în unele locuri apa ajunge până la 20 de centimetri. Totodată, din cauza intemperiei, cel puțin opt aeronave efectuau cercuri în jurul Moscovei așteptând acceptul turnului de control pentru aterizare.

 

Potrivit Life.ru, ploaia cu grindină a inundat străzile în centrul Moscovei. Sub apă au ajuns atât partea carosabilă, cât și trotuarele. Potrivit unui martor, nivelul apei ajunge până la 20 de centimetri pe unele străzi.

Vremea s-a schimbat brusc în acestă după-amiază la Moscova, orașul fiind acoperit de o ploaie torențială, însoțită de furtună, tunete și fulgere. Din cauza intemperiei, în aeroportul Sheremetievo a fost declarată atenționare de furtună. Astfel, cel puțin opt aeronave, dintr care șapte cu pasageri și unul de marfă, se roteau în jurul Moscovei așteptând permisiunea turnului de control pentru aterizare pe aeroport.

 

Este vorba de rutele de pasageri din Mineralnie Vody, Ljubljana, Bologna, Sochi, Sofia, Hamburg și Roma, precum și o aeronavă marfară din Frankfurt.

 

(Sursa: realitatea.md)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments