Elicopter SMURD prăbușit în R. Moldova. Procurorii au desigilat pompa de alimentare și au ridicat probe din combustibil

0
107

Pompa de la care s-a alimentat elicopterul SMURD înainte de plecarea în misiune în Republica Moldova a fost desigilată, marți, în prezența unui procuror militar. De asemenea, au fost ridicate probe de combustibil în vederea dispunerii unei constatări tehnico-ştiinţifice fizico-chimice.

 

”Un procuror militar al Secţiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a aflat la Iaşi, în cursul de azi, şi a finalizat audierea aparţinătorilor victimelor, precum şi celelalte activităţi programate, respectiv:  predarea obiectelor ce au aparţinut persoanelor decedate, desigilarea pompei de la care s-a alimentat elicopterul înainte de plecarea în misiune în Republica Moldova şi ridicarea de  probe de combustibil în vederea dispunerii unei constatări tehnico-ştiinţifice fizico-chimice”, transmite Parchetul General.

 

Accidentul aviatic s-a  produs la data de 2 iunie 2016 în localitatea Haraghîș, Republica Moldova, și s-a soldat cu decesul a patru persoane angajate a SMURD Iași.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments