EURO 2016: Ţara Galilor debutează cu o victorie

0
141

Foto: sport.ro

Echipa naţională de fotbal a Ţării Galilor a s-a impus, sâmbătă, în primul meci al Grupei B de la EURO 2016, scor 2-1 (1-0), în faţa formaţiei similare a Slovaciei.

 

La numai două minute de la debut, Hamsik ratează o cazie monumentală. Starul lui Napoli începe acţiunea la 40 de metri, trece de patru adversari, intră în careu, şutează pe lângă portar, dar mingea este scoasă de pe linie de un fundaş, repliat la timp.

Opt minute mai târziu, Bale înscrie dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, apoi meciul curge fără mari ocazii de gol.

Galezii joacă prudent, fără să rişte nimic, aglomerând excelent defensiva.

 

În minutul 61, slovacii restabilesc egalitatea după o acţiune spectaculoasă. Mak pasează de pe partea dreaptă, Duda reia în plasă, din centrul careului, la doar un minut după ce a fost introdus în teren.

 

Cu 10 minute inainte de final, Robson-Kanu înscrie golul victoriei. Mingea ajunge cu şansă la el, în marginea careului, iar şutul este aproape un luft, dar se scurge în poartă.

 

CASETA TEHNICĂ

Ţara Galilor: Ward – Chester, Williams, Davies – Gunter, Allen, Edwards (Ledley ‘59), Ramsey (Richards ‘83), Taylor – Williams (Kanu ‘60), Bale. Antrenor: Chris Coleman

 

Slovacia: Kozacik – Pekarik, Skrtel, Durica, Svento – Mak, Kucka, Hrosovsky (Duda ‘60), Hamsik, Weiss (Stoch ‘83) – Duris (Nemec ‘59). Antrenor: Jan Kozak.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentEducație juridică în Școala Gimnazială „Ion Creangă” Iași
Articolul următorEURO 2016. Elveţia ia trei puncte pe mâna lui Berisha
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments